(A^2-B^2-2a+1)/(A^2-Ab-A):1/A İşleminin Çözümü Nedir?

(A^2-B^2-2a+1)/(A^2-Ab-A):1/A İşleminin Çözümü Nedir?: (a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a işleminin çözümü nedir? Bu matematiksel ifadeyi çözmek için, öncelikle parantez içindeki işlemleri yapmalı ve ardından paydada yer alan terimleri birleştirmelisiniz. İşlemi basitleştirerek, sonucu bulabilirsiniz.

(a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a işleminin çözümü nedir? Bu matematiksel işlemi çözmek için, öncelikle paydada yer alan (a^2-ab-a) ifadesini çarpanlara ayırabiliriz. Ardından, bu ifadeyi sadeleştirerek daha kolay bir hale getirebiliriz. İşlem adımlarını takip ederek, sonuca ulaşabiliriz.

(a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a işleminin çözümü a-b+1 olacaktır.
a-b+1 is the solution to the expression (a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a.
İfadeyi sadeleştirerek, çözüm a-b+1 olarak bulunur.
The solution to the expression can be found as a-b+1 by simplifying.
Çözüm, ifadeyi faktörleyerek ve sadeleştirerek a-b+1 olarak bulunur.
  • İşlemin çözümü a-b+1 şeklindedir.
  • The solution to the expression is a-b+1.
  • Çözüm, ifadeyi sadeleştirme yoluyla a-b+1 olarak bulunur.
  • The solution is obtained as a-b+1 by simplifying the expression.
  • İfadeyi faktörleyip, sadeleştirerek çözüm a-b+1 olarak bulunur.

(a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a işleminin çözümü nasıl bulunur?

(a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a işleminin çözümünü bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. İlk olarak, verilen ifadeyi basit bir hale getirelim. İfadelerdeki üstel terimleri çarparız ve ardından benzer terimleri toplarız. Bu durumda, ifadeyi aşağıdaki gibi basitleştirebiliriz:

Adım 1 İşlemi basitleştirin.
Adım 2 Kesirleri birleştirin.
Adım 3 İşlemi çözün.
Örnek Çözüm (a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a = ((a-b)^2-2a+1)/(a^2-ab-a) * a/1 = (a-b)^2-2a+1/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b)(a-b)-2a+1/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a-b)(a+1) * a/1 = (a-b-2)(a-b-1)/(a

(a^2-b^2-2a+1)/(a^2-ab-a):1/a = ((a-b)(a+b)-2a+1)/(a(a-b-1)) * (1/a)

0 / 5. 0

0 / 5. 0


İlgili Mesajlar

Depresyon Beyinde Hasar Bırakır Mı? Bu Hasar Kalıcı Mıdır?
Amigdala Ne İşe Yarar?
Evrimsel Biyoloji Okumak Için Ne Okumam Gerekir?
Seyfert Galaksisi Nedir?
Onu Neden Aklım ve Düşüncelerimden Soyutlayamıyorum?
Modern İnsanlara Alet Yapmayı Neandertaller Mi Öğretti?
Formüllerdeki Ters 6 Rakamı Ne Anlama Geliyor?
Polisistronik RNA ve Monosistronik RNA Nedir?
Çok Fazla Kitap Okumak İnsanı Kör Eder Mi?
Vücutta Yakılan Yağ Nereye Gider?
Uzayda İslık Çalabilir Miyiz?
Sümerler Türk Müdür?
Anksiyeteden Nasıl Kurtulunur?
İnsan ve Değerleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Neden Kötülük ve Adaletsizlik Vardır?
Niye Farklı Türler Var?
Yeşil Yaprağı Olmayan Bitkiler Nasıl Besin Üretir?
Oran İle Şans Eşdeğer Midir?

masal oku

  • EnPopulerSorular.com.tr olarak hukuk, sağlık, forex, emlak, üniversite ve daha birçok alanda güncel haberleri paylaşıyoruz.